Mijn naam is Jan Broersma en ik heb al meer dan 40 jaar ervaring in de food business. Als Dauwtrapper ben ik elke dag vroeg uit de veren om de veranderingen in deze dynamische wereld op de voet te volgen zodat ik daar direct op kan inspringen. Ik ga nuchter en op een no-nonsense manier aan het werk, en ben hands-on ingesteld.
Groot netwerk
Ik ben een commercieel ervaren salesmanager in retail, out of home en industrie. Door mijn jarenlange ervaring in de food business heb ik een groot netwerk opgedaan. Ik heb zowel ervaring in merk als in private label business. Met veel passie heb ik gewerkt in salades en maaltijden (FanoFineFood), in vis (Ouwehand Visverwerking en Kennemervis Groep) en in sauzen (Oliehoorn Speciaalsauzen).
Projecten
Ik krijg energie van het ontwikkelen van nieuwe business en van het werken aan projecten in de vers en diepvries categorie. Maar ook bij het beheren en koesteren van bestaande klanten help ik u graag. Een kleine greep uit mijn projecten waar ik in het verleden met veel plezier aan heb gewerkt:
FanoFineFood
Ouwehand Visverwerking en Kennemervis Groep
Oliehoorn Speciaalsauzen
Ik ben een verbinder en klantgericht. Zie ik een kans voor het koesteren van huidige klanten of voor het aanboren van een nieuwe markt, dan zet ik mij volledig in om deze kans te benutten.
Anderen over mij
Marjory Kwakernaak – Bloem, samengewerkt bij Ouwehand Visverwerking en Oliehoorn Speciaalsauzen:
“Jan zit met hart en nieren in de food branche in Nederland! Zijn gigantische netwerk en kennis van deze branche maakt dat hij snel nieuwe trajecten met klanten kan opstarten en tot een goed einde kan brengen. Hij is een aanpakker, integer en pragmatisch, snel en vol energie. De motor achter uitbreiden van sales in nieuwe kanalen, bij nieuwe klanten of van nieuwe producten.”
Ruud Harmsen, relatie vanuit Kennemervis Groep:
“Ik heb Jan leren kennen als een prachtige no nonsens kerel, gedreven en met een enorme passie voor zijn bedrijf en producten. Loyaliteit heeft hij hoog in het vaandel staan. Hij heeft een groot netwerk in foodservice en retail.”